Een hele leuke stage in het buitenland tijdens HBO opleiding

By | August 11, 2017

Stage buitenland HBOEen stage in het buitenland tijdens een HBO opleiding is een ongelofelijk goed idee. Hierdoor leer jij namelijk ongelofelijk veel over jezelf, maar ook over de cultuur die daar heerst. Zelf wilde ik al van kleins af aan ergens anders dan in Nederland wonen, maar mijn ouders deden daar altijd een beetje lacherig over. Toen was ik natuurlijk nog erg klein, dus snap ik wel dat zij het niet serieus namen. Inmiddels ben ik 21 jaar en meen ik het echt als ik zeg dat ik het wil. Dat is ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om bij een bedrijf in Tanzania te gaan werken. Dit is voor een periode van 20 weken en daar ga ik ongeveer 35 uur per week maken. De 5 die er overblijven ga ik besteden aan een opdracht die ik vanuit mijn hogeschool heb gekregen. Dit zal een klein onderzoek zijn binnen de afdeling waar ik kom te zitten.

Nog even geduld

Stage buitenland HBO

Mijn hele stage in het buitenland heb ik geregeld via een onderneming die ik heb leren kennen op het HBO. Er werd over hen verteld tijdens een informatiedag over dit soort dingen. Daarna ben ik meteen een kijkje gaan nemen op hun website en was ik helemaal enthousiast. Een tijd daarna toen ik dingen moest gaan regelen, heb ik contact met hen opgenomen. Tijdens dit gesprek werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en inmiddels is het hele proces aan de gang. Het gaat erg voorspoedig en ik kan niet wachten tot het rond is en ik kan vertrekken naar dit continent.